Балет “Аксел” кани силистренци на заключителен концерт

Балет „Аксел” към Център за работа с деца (ЦРД) в гр. Силистра, с ръководител Адриана Мумджиева, кани гражданите и гостите на града на своя заключителен концерт, който ще се състои на 31 Май 2012г. в Зрителната зала на Младежкия дом от 17:30 часа (вход – свободен).

Балерините от „Аксел” ще отбележат края на учебната 2011/2012 година и предстоящия ден на детето с ефектно танцово шоу. В него ще вземат участие общо над 70 от възпитаничките на балета на възраст от 4 до 18 години. Силистренските грации за пореден път ще демонстрират модерна хореография и оригинални сценични костюми, дело на Адриана Мумджиева, в които са вложени много труд и любов. На концерта ще бъде представен най-новият репертоар от танци на балета, разучавани през изминалата учебна година. Балет „Аксел” ще зарадва своята публика с общо 12 танца, в които от най-малките до най-големите балерини ще покажат умения, усвоени по време на уроци в школата по модерен балет към Център за работа с деца.

В концерта са включени и танците, с които балет „Аксел” представи Силистра на тазгодишния Международен танцов фестивал „Танцуваща река” – град Русе. На фестивала балетът спечели специалната награда на Общински младежки дом,  град Русе.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account