Баскетболистите на ПМГ “Св. Климент Охридски” със зони в петък

Баскетболистите на ПМГ “Св. Климент Охридски” със зони в петък

Този петък в зала “Дръстър” (Манежа) ще се проведат зоните на ученическото първенство по баскетбол на България. Силистра ще бъде представена от баскетболистите на ПМГ “Св. Климент Охридски”, които ще се изправят срещу отборите на Разград и Русе. Мачовете ще са с начален час 10 ч. Състезателите са във възрастова група 8-10 клас. Победителя се класира за републиканските финали.
Играчи и ръководство на математическата гимназия призовават силистренци да напълнят залата в петък и да подкрепят младите силистренци. На почивката между мачовете са подготвени и игри и забавления за публиката.

"Силистра Днес"

comments
 • за игрите ще дам линк с обеснение 😉

 • Извиняваме се, но фирмата, която подсигурява парите отказа да даде 50 лева. но отпусна поне 30.
  И така играта ще бъде следната: на първия мач на ПМГ (8-10клас) на полувремето ще бъдат хвърлени 2 топки (малки) в публиката от Димитър Добрев (номер 5). Двамата, които хванат топките ще слязат на терена и ще отправят 3 изтрела от центъра на игрището. Който вкара по-голям брой ще спечели 20 лева на ръка. Ако вкарат равен брой кошове се дава 1 допълнителен изтрел на двамата, но ако и него пропуснат или завършат наравно ще трябва да се задоволят с по един сувенир. ВНИМАНИЕ: Ако и двамата пропусната първите 3 изтрела играта приключва и сувенирите заменят парите.

  Останалите 10 лева със сигурност ще бъдат спечелени. На полувремето на втория мач на ПМГ (8-10 клас) отново двете топки ще бъдат хвърлени в публиката. Двамата хванали топките ще стрелят по 5 наказателни удара. Човекът вкарал повече ще спечели 10 лева на ръка. Тук обаче, за да е по-интересно на всички, ако и двамата вкарат равен брой изтрели ще трябва да си разделят 10 лева ( на единия 5 ина другия 5). ВНИМАНИЕ: Ако и двамата не вкарат нито един изтрел ще спечелат по един сувенир, а парите ще послужат за благотворителна цел.

  Успех на всички! 🙂 Дано се забавлявате!

 • leave a comment

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Create Account  Log In Your Account