Видео репортаж и оценки на играчите в мача Спартак (Пд)-Доростол

Видео репортаж и оценки на играчите в мача Спартак (Пд)-Доростол

© Plovdiv24.bg
© Plovdiv24.bg

Предоставяме Ви и оценките на играчите на “Доростол” от победата с 1:0 в Пловдив над “Спартак”. Оценките са на нашите кореспонденти Калоян Стефанов и Атанас Иларионов.
Иван ДИМИТРОВ-7,5 Имаше няколко добри намеси, при многобройните центрирания от корнери и от крилата на „Спартак“ Пловдив, улавяше топката със самочувстие и спокойствие.
Емил МАРТИНОВ-6 В отсъствието на Станислав Петров, Мартинов трябваше за втори път да застане на непривичния за него пост на десен защитник. Видя се, че това не е най-силното му качество и позволи доста пробиви през неговата зона. За щастие при повечето центрирания вездесъщ в наказателното поле бе Венцислав Маринов, веднъж и гредата помогна на нашия тим
Боян НИКОЛОВ-7 Свърши си работата, не направи грешка.
Венцислав МАРИНОВ-9 Много вдъхновяващо представяне. Беше господар във въздуха. Изчисти една дузина топки с глава, игра на сигурно и не се притесняваше да изчиства топките в корнер.
Игнат ДАМЯНОВ-6,5 Опита се да запълни дупката, която зейна след контузията на Мирослав Начев. Като цяло се справи с малки забележки. Включваше се и в атака.
Станимир СТАНЕВ-6 На няколко пъти позволяваше опасни навлизания през центъра, направи и доста брак в изнасянето на топката.
Стефан ДОНЧЕВ Напусна принудително. Игра твърде малко, за да получи оценка.
Беадир БЕАДИРОВ-6 Отчете се с две засади и няколко неточни центрирания.
Тодорин ДИМИТРОВ-7 Асистира за гола. Имаше две възможности да отбележи. При първия опит стреля твърде слабо и право в тялото на вратаря, а вторият му удар почти облиза напрената греда. В края на мача получи глупав жълт картон, който няма да му позволи да играе срещу „Лудогорец“.
Велимир ИВАНОВИЧ-7,5 Оказа се най-съобразителен при едно центриране отдясно и заби топката под гредата. Тича доста, бори се и на два пъти единствения начин да бъде спрян бе с цената на жълт картон.
Георги БИЖЕВ-5 Игра 40 минути и за това време не успя да създаде заплаха за защитата на „Спартак“ Пловдив. Напусна с контузия в коляното.

Смените:
Мартин РУСЕВ-6,5 Игра стабилно пред наказателното ни поле.
Тихомир ЧЕНЕШКОВ-4,5 Беше твърде муден. Не пресираше домакините при изнасянето на топката. В края на мача направи грешка в центъра на терена, от която можеше да последва голяма опасност за нашата врата.
Галин БОГДАНОВ Влезе в последните минути.

Видео репортаж от мача

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account