Георги Иванов- Геша: Не е приятно да ни отнемат 7 точки

Георги Иванов- Геша: Не е приятно да ни отнемат 7 точки

Наставникът на Доростол Георги Иванов-Геша заяви , че решението на БФС да отнемат точките на отборите, спечелени срещу Дунав и Черноморец (Балчик) ще ощети неговият тим.
“Решението не е добре за нас. Лошото е, че ни отнемат 7 точки. Аз знам как са спечелени тези точки – с много труд, борба и всеотдайност. Нещата в Източната “Б” група не са много добре. Уж има някакъв регионален принцип, а пак има тежки пътувания, като до Любимец и Брестник. Явно трябва, който не иска да пътува да играе в областните групи”, сподели Геша.

За мача с Добруджа Иванов бе лаконичен: “Имаме проблеми с трима футболисти. Аз се надявам тяхното отсъствие да не е фатално. Дано момчетата, които ще ги заместят да се спряват успешно. Доростол – Добруджа е регионално дерби. Теренът ще бъде тежък, но ние сме домакините и трябва да борим за победата”, допълни треньорът на Доростол.

Според него сегашният формат на “Б” групите не е много успешен. “Например, ако два отбора спорят за първото място – със сигурност единият ще има две домакинства срещу другия, което не е много честно”, завърш Георги Иванов.

http://football24.bg

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account