ГЕРБ-Алфатар, подари агне на старите хора от дом „Щастлива старост”

ГЕРБ-Алфатар, подари агне на старите хора от дом „Щастлива старост”

Поредната благотворителна инициатива на ГЕРБ – Алфатар в навачерието на Гергьовден, бе насочена този път към обитателите на дома за стари хора в града „Щастлива старост”. Близо 40-те домуващи жени и мъже бяха посетени от общинските ръководител и секретар на ГЕРБ – Алфатар Янка Гаосподинова и Живка Великова, членът на ръководството Мария Арабаджийска и Тодор Тодоров – общински ръководител на ГЕРБ – Дулово.
Алфатарската структура на ГЕРБ, подари на възрастните хора агне по повод един от най-големите християнски празници – Гергьовден. До това решение се е стигнало, след като предварително се е узнало, че това традиционно за празника ястие, ще липсва. Янка Господинова поздрави присъстващите по повод настъпващия празник. Те от своя страна поставиха проблеми, които ги вълнуват. Най-вече желанието си  за изграждането на малък параклис в двора на дома.

Тодор Тодоров откликна на тяхното искане, като пое ангажимент да помогне за неговото изграждане. Специално внимание гостите от ГЕРБ отделиха и на най-възрастния обитател на дома – 96 годишна жена, във видимо добро здраве и с много позитивно излъчване. Следващата изненада за възрастните хора бяха откупените билети за посещението на постановката на силистренския театър „Щръклица”.
Представителите на ГЕРБ, благодариха за милото посрещане и обещаха,че отново ще се срещнат с обитателите на дом „Щастлива старост”.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account