“Доростол” тренира двуразово, взима двама от “Спартак” (Вн)

“Доростол” тренира двуразово, взима двама от “Спартак” (Вн)

Тренировка 03.02.2011

С двуразови тренировки на стадион “Луи Айер” се подготвя “Доростол” за турнира “Албена къп” и първенството на Източната “Б” група. Непочистеният терен обаче, затруднява видимо тренировъчния процес на силистренци.
На днескашната тренировка “доростолци” си спретнаха двустранна игра, в която участие взе и старши треньора Георги Иванов.
Играчите бяха разделени в следните два отбора: А. Димов, Г. Иванов, С. Събев, Е. Мехмед, Б. Николов, Е. Осман, М.Русев, Т. Ченешков, Т. Димитров, С. Петров, Е. Методиев . Втората единайсеторка: И. Димитров, Р. Йосифов, Т. Тодоров, Г. Мавродинов, С. Дончев, Б. Беадиров, М. Начев, Г. Бижев, Е. Мартинов, И. Дамянов, С. Станев
Победата взе отбора на Георги Иванов, които победиха съотборниците си с 3:1.

Тренировка 03.02.2011

Междувременно стана ясно, че се водят преговори с двама играчи на “Спартак” (Варна). Това са вратаря Ивайло Маринов и защитника Венцислав Маринов.
Ивайло Маринов е 28 годишен вратар на “соколите”, чието име се спрягаше за трансфер в чуждестранен отбор, но след редица обстоятелства той остана в “Спартак”. Защитникът Венцислав Маринов е на 26 години и е един от основните играчи, на борещия се за влизане в “Б” група отбор на “Спартак” (Варна). Маринов е бивш играч на “Черноморец” (Балчик) и ако бъде привлечен, ще запълни мястото на напусналия в обратна посока Диян Дончев.  Има 3 сезона в “А” група с екипа на “Спартак”, в които е изиграл 51 мача и 3 гола.

"Силистра Днес"

Related Posts

Децата на ФК “Доростол” победиха категорично ПФК “Лудогорец”

Коментарите са изключени за Децата на ФК “Доростол” победиха категорично ПФК “Лудогорец”

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account