“Доростол” ще участва в ежегодния турнир “Албена Къп”

“Доростол” ще участва в ежегодния турнир “Албена Къп”

Силистренският “Доростол” продължава подготовката си за предстоящия пролетен дял от първенството на Източната “Б” група. Момчетата на Георги Иванов- Геша тренират всеки ден и се готвят за предстоящия турнир “Албена къп”, в който ще вземат участие.
Първата контрола от зимната подготовка ще бъде на родна земя, като съперник най-вероятно ще е отбора на “Белица”. Единствено остава да бъде уточнена датата и часа на срещата. Уредени са и контроли със “Спартак” (Варна) на 29 февруари и със “Сливен” на 4 февруари.
Турнирът “Албена къп” ще стартира на 9 февруари и ще продължи точно 10 дена. Запитвания и заявки има доста, както от български тимове, така и от такива от Румъния, Македония, Молдова. Засега е ясно, че “Калиакра” и “Доростол” ще се включат, а много е вероятно това да стори и “Черно море”, ако не замине на лагер в чужбина. Форматът на „Албена Къп” от миналата  година ще се запази. Има вероятност мачовете да бъдат излъчвани на запис по телевизия, а финалът да се предава пряко. Всеки от тимовете ще изиграе по 4 мача. Предвидени са и индивидуални отличия за най-добър вратар, защитник, нападател и полезен играч.
По-рано ви уведомихме, че юношата на “Дунав” (Русе) Радомир Хараланов присъства на първата тренировка за годината на “Доростол”. Екипът на Silistradnes.com обаче забеляза, че Хараланов е участвал и на първата тренировка на родния си “Дунав”, от което се разбира, че младия нападател няма да изкара дори и пробен период със силистренци.
Друг очакван футболист в Силистра е юношата на елитния “Славия”- Емил Мартинов. Младият нападател е роден 1992 година и има записан мач в представителния отбор на столичани.

"Силистра Днес"

comments
  • Мамарчев

    13.01.2011 at 21:02

    Хм, дали Емил Мартинов ще дойде в Силистра и колко ще се задържи /справка: Хараланов/?

  • Браво! В младите момчета е бъдещето!!!

    Сайта е страхотен! Продължавайте така!

  • Само Доростол

  • мдам. добър е. и другият, да не му споменавам името, също е много добър. което означава, че конкуренцията в Силистра вече е налице, от което пък печелим ние, читателите 🙂

  • Съгласен съм, сайта е много добър и това, което виждам, ще получаваме пресни новини свързани с Доростол, което е много добре!
    Факт е,че в Силистра вече има доста добри информационни сайтове, на мен лично най-ми допадат Паралел44 и Силистра днес!
    Разбрах ,че автори на сайта са две млади момчета, така че младежи ДЕРЗАЙТЕ!

  • съгласявам се с теб. Паралел44 имах предвид. и той и този сайт са добри. е, Юл. Желев има опит и рутина все пак не е от вчера в занаята и заради това сайта му е добър. печелим ние щото пък тия момчета очевидно са нахъсани и поради тази причина ние, читателите ще сме информирани. за другите не ми се говори, пълна скръб са 😀
    даже предлагам към Силистра днес ако могат, да направят някакво съвместно сътрудничество с Паралел44
    всичко е в наша полза според мен 🙂

  • Много са нахъсани. Кво ще ги правим незнам 🙂 Може да се обединят всички сайтове в Силистра. И без това се хаби много енергия и време да преписват един от друг:) Ама тук поне пише за Доростол навреме ,а паралелите и кворума блеят баирите.

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account