ИЗВЪНРЕДНИЯТ И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА ПОСЕТИ СИЛИСТРА

ИЗВЪНРЕДНИЯТ И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА ПОСЕТИ СИЛИСТРА

ИЗВЪНРЕДНИЯТ И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА ПОСЕТИ СИЛИСТРА

Извънредният и пълномощен посланик на Чешката Република посети Силистра днес
Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов бе домакин на Негово превъзходителство г-н Душан Щраух и на неговата съпруга. В кабинета на кмета гостите бяха запознати с природните богатства на Силистра, с културно-историческото наследство и с реализацията на европейски проекти. На срещата присъства и г-н Емил Климак, който е търговски представител за България. Бяха обсъдени сфери на сътрудничество между двете страни, както и туристически маршрути, които биха били интересни за чешки граждани.
Д-р Найденов разходи своите гости в Дунавския парк на Силистра, който ги впечатли изключително много. Негово превъзходителсто изказа възхищението си от града.
След визитата си в Община Силистра г-н Щраух посети фирма „Елика Елеватор“, където се запозна с производството на компанията. Г-н Йордан Радулов, собственик на фирмата, заедно с управителя г-жа Детелина Петрова разведоха госта в производствените халета. В административната част г-н Радулов поднесе протоколни подаръци на госта си.

"Силистра Днес"

Related Posts

Актуални възможности за подпомагане на млади фермери и дребни земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020

Коментарите са изключени за Актуални възможности за подпомагане на млади фермери и дребни земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020

ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

Коментарите са изключени за ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account