Полицейска хроника 24 януари

Полицейска хроника 24 януари

Дулово. 30-годишен е заподозрян в извършване на кражба. Служители от РУ „Полиция” – Дулово установили, че мъжът с инициали Н.М. противозаконно е отнел портмоне с дребна сума и два мобилни телефона от магазин за хранителни стоки в село Руйно. Образувано е досъдебно производство.
60-годишен мъж е заловен с незаконна дървесина. Привечер на 21 януари в близост до село Окорш дуловски полицаи извършили проверка на колесен трактор, натоварен с 5 куб. м дърва. Водачът на трактора – 60-годишният В.С., не притежавал документи за произхода и транспортирането на товара. Срещу него е образувано досъдебно производство.
Тутракан. Трима водачи са заловени да шофират след употреба на алкохол през почивните дни. Малко преди полунощ на 21 януари по ул. „Александър Стамболийски” в Тутракан 54-годишният Г.Д. бил установен да управлява „Фиат Дукато” с 1.64 промила алкохолно съдържание, а час по-късно по ул. „Крепостта” 38-годишен мъж с инициали Р.М. шофирал „Опел Корса” с 2.37 промила алкохол. 1.5 промила отчела алкохолната проба на 49-годишния Й.А. Той бил заловен да управлява лек автомобил „Фиат” в Главиница на 21 януари около 22.00 часа.  По случаите са образувани досъдебни производства.
Пожарна безопасност и защита на населението. Двигателен отсек на лек автомобил „Мерцедес” е унищожен при пожар в Силистра. Произшествието е станало малко след полунощ на 22 януари. Причините за запалването се изясняват. Пожарът е потушен от дежурен екип на РУ „Пожарна безопасност и защита на населението” – Силистра.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account