Само с един мач се поднови първенството на Източната “Б” група

Само с един мач се поднови първенството на Източната “Б” група

Само с един мач започна пролетния дял на Източната “Б” група. Поради редица финансови и метеорологични усложнения 4 от мачовете не се състояха.
Преди седмица проблемите в русенския “Дунав”, които назряваха от няколко месеца насам, достигнаха връхната си точка. Един отбор с богата история, напусна позорно първенстото на “Б” група, като остави след себе си болка и разочарование в своите фенове. По програма “Дунав” трябваше да играе с “Добруджа”, но поради горепосочените обстоятелства, двубоя не се състоя и добричлии почиваха този кръг.
Два мача бяха отложени поради лошото време, заледените и наводнени терени в страната. Това са “Светкавица” – “Несебър” и дербито “Любимец” -“Черноморец” (Поморие).
“Спартак” (Пловдив) пък спечелиха служебни 3 точки, след като съдбата на “Черноморец” (Балчик) все още не е ясна. Очаква се до краят на предстоящата седмица да се вземе крайно решение- остава ли отбора в групата или ще последва съдбата на “Дунав” (Русе).
В единственият двубой от кръга, който се изигра, основния фаворит за влизане в “А” група “Лудогорец” (Разград) разгроми с 6:1 слабака “Брестник”, след два автогола и гол от 100-%- ова засада.
Ето и програмата за следващия кръг, който ще се проведе на 5 март (събота) от 15:00 ч.
Дунав (Русе) – Любимец 2007 (Любимец)
Черноморец (Поморие) – Светкавица 1922 (Търговище)
Несебър (Несебър) – Брестник 1948 (Пловдив)
Лудогорец 1947 (Разград) – Черноморец (Балчик)
Доростол 2003 (Силистра) – Добруджа 1919 (Добрич)
Спартак-С 94 (Пловдив)  – почива

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account