Търси се лого за биосферен парк “Сребърна”

Във връзка със сертифицирането на Биосферен парк “Сребърна”, от ЮНЕСКО и неговото развитие като зона на хармония на човека с природата, Община Силистра и Обществен консултативен съвет за развитие на БП “Сребърна”, организират конкурс за изработване на лого “Природата говори – мисли зелено”.
През юни 2017 г., Биосферен парк “Сребърна” бе сертифициран и обявен от 29-тата сесия на Междуправителствения координационен съвет към Програмата “Човекът и биосферата” на ЮНЕСКО. Биосферните паркове от нов, съвременен тип, какъвто е “Сребърна”, са доказателство за международен престиж на общините и възможности за икономическо и културно развитие.
Изисквания към кандидатите:
– в конкурса могат да участват ученици до 18г.
– проектът трябва да е авторски – да не повтаря съществуващи знаци, символи и лога;
– проектът за лого трябва да е създаден специално за целите на настоящия конкурс и да не е участвал в други конкурси;
– проектът трябва да е създаден от участника, който кандидатства с него; Посочват се три имена,телефон, адрес и e-mail адрес. 
– логото следва да бъде разработено и предоставено във формат JPEG и по избор: EPS, AL, CDR, PDF, PSD; Изображението да е разпечатано на хартиен носител.

*Логото не може да се използва за търговски продажби, а само и единствено за информационни кампании и популяризиране на парка.
* ОБЩИНА СИЛИСТРА ПРИДОБИВА АВТОРСКИТЕ ПРАВА ВЪРХУ ПРЕДСТАВЕНИТЕ РАЗРАБОТКИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ !!!
Компетентно жури ще оцени разработките на кандидатите.
Награден фонд:
1. Първо място – 150 лв.
2. Второ място – 100 лв. 
3. Трето място – 50 лв.
Срок за предоставяне на разработените проекти – 30.03.2018г. 
Разработките да се предоставят на Главен специалист «Международни прояви» Татяна Караколева – Димова, в стая 321, ет. 3, в сградата на общинската администрация. За информация може да се обръщате към г-жа Караколева – Димова на тел. 086 816 287 и на e-mail: tdimova1988@gmail.com

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account