ГЕРБ-Алфатар зарадва малки и големи по повод Великденските празници

ГЕРБ-Алфатар зарадва малки и големи по повод Великденските празници

Радост за най-малките, както и за най-големите на възраст, по повод предстоящите Великденски празници, подари ГЕРБ – Алфатар.

78 деца от трите детски градини на Алфатарска община – в Бистра, Алеково и Ал

фатар бяха зарадвани с много играчки и лакомства. Малчуганите получиха топки, играчки за игра в пясък, пеещи кукли, комплект „Чичо доктор”, автомобили и джипове. За момиченцата имаше обръчи и въжета за скачане. Всички обаче останаха очаровани от магическите дъски за писане и рисуване. След получилата се еуфория, децата поздравиха своите гости със стихчета и песни.

По-късно бе посетен и пенсионерският клуб в квартал „Попово” на Алфатар, който е един от четирите на територията на града. 20-те члена на клуба останаха приятно изненадани от получения подарък – електрическа печка. Подаръкът е бил направен от страна на ГЕРБ – Алфатар, след предварително проучване от какво се нуждае клубът.

И тук, домакините са посрещнали своите гости с песни, танци и добро настроение. Общинският ръководител на ГЕРБ – Алфатар Янка Господинова уточни, че тези срещи – с малчуганите и възрастните хора на Алфатарска община ще се превърнат в една добра традиция. Сред организаторите и присъствалите на проявите бяха и Живка Великова – общински секретар на партията, Мария Арабаджийска – член на общинското ръководство и Иван Иванов – областен ръководител на силистренската организация на ГЕРБ-Старейшини.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account