Над 3 000 лв. за ремонт на Спешния център в Дулово ще даде общинският ръководител на дуловската структура на ГЕРБ Тодор Тодоров

Над 3 000 лв. за ремонт на Спешния център в Дулово ще даде общинският ръководител на дуловската структура на ГЕРБ Тодор Тодоров

Над 3000 лв. за ремонт на Спешния център в Дулово ще осигури общинският ръководител на ГЕРБ – Дулово Тодор Тодоров. Това решение той е взел, след като по здравословен проблем е посетил центъра. В негово присъствие в съседното помещение се е срутил таван, като отломка е наранила работещата медицинска сестра.

Запознати припомнят, че от много години Спешния център в Дулово се нуждае от  ремонт. Нещо повече – огромната козирка на входа опасно е надвиснала и никой не знае кога ще се случи най-лошото, сигнализираха работещите в здравното заведение.

Потокът от болни в голямата дуловска община тук е голям. Хората търсят помощта на лекарите от Спешния център, тъй както болшинството от тях нямат платени здравни осигуровки. За необходимостта от незабавен ремонт на дуловския Спешен център са запознати както ръководството на местната болница, така и ръководството му в областния град Силистра, но до сега отговорът е „пари няма”.

Според работещите в Спешния център, ремонте не е правен повече от 11 години.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account