100% възстановени разходи по още един Европроект

100% възстановени разходи по още един Европроект

Напълно са признати и възстановени разходите по проекта на община Силистра “Подобряване на транспортната достъпност чрез рехабилитация на част от общинската пътна мрежа на община Силистра”, съобщиха от екипа, управлявал проекта. Пълният размер на договорената с Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие” сума е 3 714 040, 42 лв.

През 24-те месеца на реализирането на проекта са направени авансово и междинно плащане. Окончателното плащане се извършва след приключване на проекта и проверка на място от Управляващия орган.

Това е вторият проект осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие”. 100% верифициране на разходите е оценка за качественото му управление и изпълнение. Съгласно регламентите на Европейската комисия, в следващите три години приключилият проект подлежи на проверка от Одитиращия орган, Сертифициращия орган и представители на Европейската комисия.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account