Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Пожар в стърнище се прехвърлил в широколистна гора и обхванал 20 дка от нея. Произшествието е станало вчера около 16:10 часа в района на село Смилец. Огнеборци от РСПБЗН-Силистра загасили пожара, спасени са 70 дка гора.

Кухненско обзавеждане изгоряло при пожар, причинен от късо съединение в апартамент в Силистра вчера около 22:10 часа. Екип на РСПБЗН в града загасил пожара, преди да унищожи жилището.

Камион се запалил в движение по околовръстния път край Тутракан вчера около 15:55 часа. Причината е техническа неизправност. Изгоряла част от товара му – 3 тона слънчогледов шрот, но са спасени останалите 23 тона, както и камионът, след като екип на местната противопожарна служба погасил огъня.

Няма материални щети при други 12 пожара, възникнали вчера в Силистренска област. Горели са основно стърнища и сухи треви вследствие на небрежна работа с огън. Спасени са пояс в района на село Смилец, земеделска кооперация в село Айдемир, къща в Дулово и гора в землището на село Богданци, където в овладяването на огъня е участвала и гасаческа група от Главиница.

"Силистра Днес"

Related Posts

Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Коментарите са изключени за Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Пожари край село Средище и край село Яребица

Коментарите са изключени за Пожари край село Средище и край село Яребица

Над двадесет пожара в цялата област са горели през почивните дни

Коментарите са изключени за Над двадесет пожара в цялата област са горели през почивните дни

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account