ФК Силистра ще играе на ”Луи Айер”

Общинският представителен футболен стадион „Луи Айер” в Силистра променя режима си на безвъзмездно стопанисване от страна на останалия без мъжки отбор ФК „Доростол” и минава под наем на младия ФК „Силистра 2009″.

Негов мъжки тим ще представя тази година Силистра в първенството на „В” Североизточната аматьорска група. Доростолци се отказаха от участие в третата част на миналия шампионат в Източна „Б” група.

„До края на годината от бюджета на общината заделяме 21 хил. лева от икономиите ни в спортния календар, за да подкрепим целево детския и двата юношески отбора от школата по футбол на Силистра”, каза  Мирослав Калинов, директор на дирекция „Финанси” в общината, който е и дългогодишен футболен рефер.

Отдаването под наем на стадиона в Силистра е обвързано с договорката ФК „Силистра 2009″ да си заплаща консумативите.

"Силистра Днес"

Related Posts

Калипетрово ще празнува 170 години от освещаването на храм “Св. Димитрий”

Коментарите са изключени за Калипетрово ще празнува 170 години от освещаването на храм “Св. Димитрий”

Съвместни българо-румънски екипи ще се грижат за безопасността на движението в районите на Силистра и Кълъраш през активния летен сезон

Коментарите са изключени за Съвместни българо-румънски екипи ще се грижат за безопасността на движението в районите на Силистра и Кълъраш през активния летен сезон

Съмнение за изтичане на газ в училище

Коментарите са изключени за Съмнение за изтичане на газ в училище

“Форд Транзит” е бил откраднат край с. Войново

Коментарите са изключени за “Форд Транзит” е бил откраднат край с. Войново

leave a comment

Create AccountLog In Your Account