Благотворителен турнир по футбол ще проведат в Силистра

Благотворителен турнир по футбол ще проведат в Силистра в продължение на 13 дни заедно с Областния съвет на двама силистренци застрахователи – Александър Тодоров и Мартин Димов, съобщи председателят му Георги Нарлев, доскоро дългогодишен топ рефер в българския футбол.

Турнирът ще се проведе на изкуственото игрище на Общинското спортно училище „Дръстър”. Желанито на инициаторите е да съберат средства за закупуване на учебни помагала и принадлежности за децата във финансово неравностойно положение от единственото спортно училище в Крайдунавска Добруджа.

В него се развиват 6 вида спорт, сред които е и футболът. Партньори за провеждането на футболния турнир са голяма хранителна верига магазини, преводаческа агенция, транспортна и мебелна фирми, както и застрахователен брокер. Преди известно време Георги Нарлев проведе също футболен турнир с брлаготворителна цел, при който бяха ксъбрани близо 1 000 лева за операция на 13-годишния Габриел Константинов Георгиев, футболист от крайдунавския град.

"Силистра Днес"

Related Posts

С пет леки автомобила се обновява автопаркът на ОДМВР-Силистра

Коментарите са изключени за С пет леки автомобила се обновява автопаркът на ОДМВР-Силистра

Пети проект на ПГМСС “Н.Й.Вапцаров“ с. Средище, обл. Силистра ще бъде финансиран по програма “Еразъм +“

Коментарите са изключени за Пети проект на ПГМСС “Н.Й.Вапцаров“ с. Средище, обл. Силистра ще бъде финансиран по програма “Еразъм +“

leave a comment

Create AccountLog In Your Account