Благотворителен турнир по футбол ще проведат в Силистра

Благотворителен турнир по футбол ще проведат в Силистра в продължение на 13 дни заедно с Областния съвет на двама силистренци застрахователи – Александър Тодоров и Мартин Димов, съобщи председателят му Георги Нарлев, доскоро дългогодишен топ рефер в българския футбол.

Турнирът ще се проведе на изкуственото игрище на Общинското спортно училище „Дръстър”. Желанито на инициаторите е да съберат средства за закупуване на учебни помагала и принадлежности за децата във финансово неравностойно положение от единственото спортно училище в Крайдунавска Добруджа.

В него се развиват 6 вида спорт, сред които е и футболът. Партньори за провеждането на футболния турнир са голяма хранителна верига магазини, преводаческа агенция, транспортна и мебелна фирми, както и застрахователен брокер. Преди известно време Георги Нарлев проведе също футболен турнир с брлаготворителна цел, при който бяха ксъбрани близо 1 000 лева за операция на 13-годишния Габриел Константинов Георгиев, футболист от крайдунавския град.

"Силистра Днес"

Related Posts

Бойко Борисов преряза лентичката на ново ГКПП

Коментарите са изключени за Бойко Борисов преряза лентичката на ново ГКПП

Мъж от Дулово шофира без книжка

Коментарите са изключени за Мъж от Дулово шофира без книжка

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account