Защо социолозите мълчат !

Предоставяме на вашето внимание една статия на наши колеги от ovarna.bg , статията е цитирана дословно, без наша редакция . Споделяме , защото ние подкрепяме тяхното мнение , че не съществуват независими и свободни медии и че по време на избори се осъществява масова манипулация , чрез социолози и медии !!!

,,Възраждане“ ли ще е новия ,,Давид“ срещу ,,Голиат на политическия картел“

Социологията, която ни поднасят преди изборите, се оказа не точна а доста плаваща и услужлива наука. Цифрите в социологическите класации, които ни се представят преди всички избори се оказват доста различни от резултатите на изборите. Това е практика от години  в нашия многопартиен живот, с една единствена цел-манипулиране на гласоподавателите. Ако един гласоподавател примерно, не иска да гласува за някой от партийните мастодонти, но в същото време е реалист, то той няма да даде гласа си за формация без шанс според социологията , за влизане в парламента.

Невероятно, но на тези избори ще има феноменални резултати за една все още недотам известна формация, която атакува статуквото. Големите социологически агенции мълчат, но в социалните мрежи мнозина вече я знаят. Става въпрос за ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“, която реши да участва на изборите едва ли не в последния възможен момент и от ден на ден набира все повече последователи.

Лидерите на Движението в лицата на Костадин Костадинов, доц. Минчо Христов, Стела Банкова със своето харизматично излъчване, с честните си и последователни действия през годините се превръщат от ден на ден в нещо като магнит за угнетения и постоянно лъган български народ.

От уста на уста „ВЪЗРАЖДАНЕ“, които на тези избори ще са с номер 14, стават все по–популярни и започват да объркват сметките на системните играчи в българската политика. С програмата си, в която те твърдо са решили да търсят възмездие за кражбите на прехода, „Възраждане“ се превърна за една част от българите в новия лъч надежда, а за други са едва ли не новите революционери на България. С отказа си от партийна субсидия, с кампания без спонсори и скъпи рекламни материали, представителите на „Възраждане“ събират все по-застрашително/за партиите на статуквото/ подкрепа от народа.

В същото време наши източници от партийните централи на всички досега познати системни играчи в политиката ни информират, че именно ВЪЗРАЖДАНЕ се обсъжда на най–високо ниво с идеята как да бъде спрян устрема на партията. Търсят се слабите им места, изпращат се заповеди по градове да се започне кампания срещу ВЪЗРАЖДАНЕ, но тези ходове на партийните ръководства не само не се изпълняват, а напротив.

Дали ДАВИД ще се разправи за пореден път срещу ГОЛИАТ, както не веднъж се е случвало в световната история ще разберем след по–малко от две седмици. Засега е ясно едно – въпреки очевидната подкрепа на хората за ВЪЗРАЖДАНЕ, въпреки челните им места във всички интернет анкети, въпреки припознаването на хората в тях, на всички социолози и политолози им е забранено да споменават думата ВЪЗРАЖДАНЕ, камо ли да говорят за нейното нарастващо влияние.

Представяме си какво ще се случи, ако на 26.03.2017г., българския народ реши да проведе операция ,,Шок и Ужас“ срещу политиците на статуквото и даде своя глас за формация като ,,Възраждане“ и ги вкара в българския парламент.

"Силистра Днес"

Create Account



Log In Your Account