ХОРОСКОП

 

Вижте какво ви вещаят звездите за днес 28 Юни 2017 г.

Овен 21 март – 20 април

Ден на жестока конкуренция. Действайте активно в посока на важните си цели. Подпишете нов договор, проведете разговорите важни за бъдещето ви, направете крачка към работа и дейност, на която ще разчитате в бъдеще. Важното е да не нарушавате принципите си и да сте пределно лоялни към партньорите си в работата и в живота. До утре на обед не се пълнее, планирайте за днес обилни обеди и вечери, а утре не подминавайте и закуската. Ако се наложи водете битки за защита на свои и приятелски интереси.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада ще направят ход, с който ще се освободят от неприятни зависимости и натиск. Ден на тежки битки за място под слънцето, за защита на свои и приятелски интереси. Започнете дело или финализирайте проговори. Проявете творческа активност за постигане на целите си. Днес всичко е възможно стига да се постараеш, да си гониш интереса и да си знаеш цената. Ще завледеете пристижна позиция, но нищо няма да ви се даде без натиск. Не се страхувайте да проявите емоциите си, ще ви разберат.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако днес направите това, което сте обещали ще затвърдите позициите си в бизнеса и в обществото. Ден на принципната политика, а не на шикалкавенето и големите обещания, след които не следват големи дела. Сега е момента да се напънете, да направите своя премислен във времето ход и да спечелите предимства. Почерпете, ако постигнете победа. Днес диетите са противопоказни. Доставете си радост за сетивата. Вечерта носи кармични срещи, след които може да направите рязък завой в личната си политика.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за реформи и реорганизации, за промени в работата и връзките, които ще ви осигурят самостоятелност и придобивки. Ще водите битки в защита на свои и семейни каузи. Надигате глава, опитвате да се измъкнете от примката, с която ви стягат. Днес и утре Марс и Меркурий са в съвпад във вашия знак. Аспектът провокира скандали и разправии, ако нещо не става както сте го намислили. Днес печелят хората държащи на принципите и лоялноста. Не е ден за компромиси. Защитете си правата, атакувайте открито.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не е ден за диети. Не се ограничавайте както в храненето, така и в претенциите. Може да вземете наистина лъвския пай от всички разговори и делови срещи проведени днес. Ще отстоявате правата и свободите си, ще направите силен ход и ще обезоръжите противниците си. Ако действията ви са синхронни с вътрешното ви убеждение няма начин да не извлечете ползи и да не ударите джакпота. Сега е момента да се влезе в конкурентни битки за права, пари и любовна територия. Подписаните договори ще са дълготрайни и изгодни.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Пътувайте, наберете си билки. Проведете директни срещи, търсете начин да пробиете в нова среда и да си осигурите влиятелно покровителство. Сега е момента да решите към кой лагер принадлежите. Не може да искаш нещо, без да отстояваш позиции и убеждения. Победата е там, където ще се водят битки за идеала, където нещата се поставени на стабилни и принципни позиции. Който отстъпи от думата си или излъже ще бъде победен. Ще се разчуе за всякакъв тип гафове. Възползвайте се от грешките на конкуренцията.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес не може да избягате от директни сблъсъци на интереси и битка с конкуренцията в живота ви. Родените във втората декада ще бъдат подложени на кръстосан огън от две страни. Печели този, който има принципна позиция. Днес честността е най-добрата политика, дори и за политика. Който излъже или бъде хванат в измама няма да му се размине. Може да намерите отдавна търсеното доказателство и да направите силен ход. Гонете си интереса, без битка няма победа. Не мислете, че проявявате слабост, ако покажете чувствата си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежък ден за родените в третата декада. Разплита се кълбото от лъжи и завоалирани действия. Ще разберете кой ви мъти водата, но и вашете интриги ще се разберат. Ще влезете в тежки сблъсъци, след които отношенията, работата и връзките ви ще се променят. Ще направите точен паралел между приятели и врагове. Вземете решението, което не терпи отлагане. Защитете нечие достойнство и сами ще получите защити. Хапнете си добре, днес не се пълнее, а и диетите са противопоказни. Кажете си каквото ви тежи, пък да става каквото ще.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят дава силни козове на честните играчи. Лъжците ще бъдат излъгани и подведени. Водете принципна политика. Пракратете връзката си с човек, когото сте хванали в лъжа. Ще спечелите силен съюзник, ако защитите правдива позиция. Може да повишите тон, ако се наложи и да влезете в остри конфликти, но на всяка цена трябва да зищитите правата и позицията си. Може да се явите и като защитник на някого и обвинител за друг. Печелят хората с кауза, с ясна цел и кауза. Не се ограничавайте в думите и в храната.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Конфликтен ден, очаквайте атака на болното място. Родените около 10 януари ще бъдат открито предизвикани, ще трябва да изтърпят упреци и обиди, но няма да е за дълго. Ще ви кипне, ще скочите срещу тези, които ви притискат, поставят условия или ултиматуми. Не се оставяйте да ви мачкат. Денят носи победа само на хората, които защитават с активни действия лични позиции и интереси. Може да си имате и проблеми със закона или с негови служители. Ако се чувствате прави няма от какво да се страхувате. Хапнете си добре.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Нямате избор, трябва да се кажат приятни и неприятни истини. Ще понесете критика и ще критикувате. Не се страхувайте да вземете страна, ако вярвате в правилния си избор. Ще трябва да се определите към кой лагер принадлежите. Някой ще скъса връзките с любовта, която отдавна го предава, а друг ще си признае грешките и ще се надява на разбиране. Няма да ви е леко, ще си сърбате надробената попара, но и изискванията към лоялноста на другите трябва да се максимални. Ден без диети и ограничения. Бъдете принципни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ако днес отстъпите от позицията си и избягате от бойното поле, утре ще останете сами, ще се окажете в изолация и ще съжалявате за проявеното малодушие. Докажете се, дайте пример на децата, защитете приятел в нужда и семейните интереси от вредни влияния. Не се колебайте да вземете страна и позиция, да покажете честност и да подадете ръка. Този ден е изпитание за връзките ви. Действайте активно. Обърнете внимание на храната, не се ограничавайте, сгответе си любимото блюдо. Покажете емоците си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4