ХОРОСКОП

Вижте какво ви вещаят звездите за днес 04 Октомври 2017 г.

Дневен хороскоп – Овен – 04.10.2017 – Негативни въздействия

Личните възможности на Овните за осъществяване на материални и други цели са изразителни през този ден, но въпреки тази надеждна характеристика, реализацията на намеренията ви ще се движи бавно и в много случаи с недостатъчен размах.

Причините за това са негативни въздействия от трета страна. За да свършите задачите си качествено и в срок трябва да запазите присъствие на духа. Останете спокойни, нищо лошо няма да стане така или иначе. Склонни сте да действате стихийно и да нарушавате правилата. Някои забежки може и да не се забележат, но ако прекалите със сигурност ще си създадете проблеми, така че имайте си едно на ум. Опитайте се поне да не спорите за щяло и не щяло. Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това.

Дневен хороскоп – Телец – 04.10.2017 – Делово разгръщане

Амбицирани във висока степен за осъществяване на материалните си цели, Телците ще демонстрират изразителна двигателност в обществените среди за сполуката си през този ден.

Ще реализирате намеренията си, а онези от вас, които продължат с това темпо, бързо ще успеят да се стабилизират. Важността на задачите ви изисква да пренебрегнете други, не толкова спешни и акцентирате вниманието си върху първите. Добре свършената работа ще ви донесе придобивки в материален план, в противен случай са възможни загуби. Изпипвайки детайлите професионално, по-лесно ще преодолеете едно препятствие и ще продължите напред. Като цяло – енергични сте, инициативни и едва ли нещо би посмяло да се изпречи на пътя на шеметното ви движение. Ентусиазмът ви е заразителен. Днес всички около вас съвсем несъзнателно ще обърнат гръб на собствените си планове и с радост ще се включат във вашите предложения.

Дневен хороскоп – Близнаци – 04.10.2017 – Сполучливи действия

Сряда е благоприятна за представителите на Близнаци. Очертават се пътувания, които за едни от вас са делови и с много добри печеливши възможности, а за други са във връзка с материални обвързаности относно недвижими имоти.

Във взаимоотношенията с партньори възникват остри противоречия. Поизостанали проблеми ще погълнат част от времето ви днес. Ще ви занимава семеен въпрос, свързан с наследствен имот. Ако инвестирате средства в изгоден бизнес, имате шансове да успеете. Направете проучване и консултации. Усилията ви, свързани с интелектуална дейност също ще ви носят резултати. Все пак ще се справите с набелязаните задачи светкавично, но не очаквайте същото и от хората около себе си. Излишно е да ги критикувате, ситуацията няма да се оправи, само ще си навлечете гневните им погледи.

Дневен хороскоп – Рак – 04.10.2017 – Изразителни възможности

Успешен ден, изпълнен с изразителна активност по задълженията за едни от Раците. Докато други от знака са по-ангажирани с лични дела, контакти с партньорите от бизнеса и с финансови операции.

Шансът ви за парични печалби през този ден е значителен. Успехите са валидни за всички. Търсещите професионална изява ще попаднат на подходящото място. Вярвайте в себе си, няма невъзможни неща. Ще вървите напред и нагоре, и като компенсация ще приемете заявеното сътрудничество на влиятелни хора. Решение на личен проблем ще снеме огромен товар от плещите ви. Сами виждате , че просто става дума за динамичен ден. Ще имате възможност да участвате в поредица публични изяви или обсъждания. Ще са свързани със създаване на нови контакти, споделящи вашите интереси, които може да се окажат доста полезни за професионалния ви напредък.

Дневен хороскоп – Лъв – 04.10.2017 – Изразителен късмет

Този ден ще радва Лъвовете със силен късмет. Ще ви предостави чудесни възможности за делова реализация и за печеливши ходове, а някои от зодията ще направят решителна крачка към сфери за ангажименти, предоставящи шанс за стабилизация.

Ще се получи на база партньорство. Бихте могли да поставите началото на успешен период в делови план. Просто трябва да забележите възможностите, които ще ви се открият след среща с бизнес партньори. Вгледайте се добре в предложенията им и ще откриете нещо за вас. Сега е времето да се справите със затормозяващ личен проблем или да избегнете възникването му. Занимавайки се с конкретен въпрос ще попаднете на информация, която ще насочи вниманието ви към друга тема, после към следващата и така непрекъснато ще преминавате от едно направление към следващото.

Дневен хороскоп – Дева – 04.10.2017 – Към реализация на целите

Усилията, които Девите полагат за реализиране на деловите си цели и задачи без съмнение ще ги зарадват с успех. Днес следва да проявите по-голямо внимание във финансовите дела и договорите, защото в тези сфери въобще не са изключени опити за фалшификации и измами.

С направеният от вас избор ще ангажирате голяма част от енергията си. Нужно ви е спокойствие, за да намерите по-лесно отговора, който търсите. Доверете се и този път на интуицията си, и няма да се излъжете. Заедно с партньора си ще планирате програмата за следващите дни, като не пропуснете важните за семейството събития. През целия ден ще се налага да променяте плановете си. Тъкмо се хванете за едно и току ви възложат друго. Не се изнервяйте. Обстоятелствата ще се завъртят така, че в крайна сметка, ще направите каквото сте искали и ще отидете, където е трябвало.

Дневен хороскоп – Везни – 04.10.2017 – Укрепване на позициите

Периодът, в който сега се намират Везните, се определя като етап на растеж в бизнеса и деловата сфера, в която действате. Сряда макар и малко нервна за мнозина от родените в знака, предоставя добри възможности за разширение и укрепване на деловите позиции.

Денят ще ви радва с постижения и успехи. Съществува вероятност да останете разочаровани от някой или нещо. Залагате прекалено много на събитие, което няма да оправдае очакванията ви. Вслушайте се в съвета на свой близък, попадал в аналогична ситуация. Заемете се с нещо, което ви е приятно, и което ще отклони мислите ви от грижите, които мислите, че имате. Започнете деня с изпълнение на дребните и незначителни задачи. Ще се справите бързо и безпроблемно, това ще ви зареди с добро настроение и след това всичко ще ви се получава като „по вода“.

Дневен хороскоп – Скорпион – 04.10.2017 – Психически напрегнати

За голяма част от представителите на знака сряда е характерна с притеснения в психически план, които до голяма степен засягат работата. Имате право да се притеснявате, защото ситуацията наистина се оказва не съвсем ясна.

В този аспект денят може да се определи като доста напрегнат. Не бъдете мнителни към хората, които искат да ви помогнат. На лице са резултатите от дългогодишен ваш труд. Имате всички основания да сте доволни. Ще ви зарадва един приятелски жест. Въпрекив сичко днес сте привлекателни и присъствието ви ще бъде желано от повечето хора. Покрай своите занимания ще успеете да помогнете и на хората от обкръжението ви да се справят с различни затруднения. Не давайте възможност на посредствени личности да злословят за работата ви.

Дневен хороскоп – Стрелец – 04.10.2017 – Действайте градивно

Сряда ще е напрегната за огромна част от зодията, но това не означава, че непременно трябва да е лоша. Важно е да не се конфронтирате и да не нарушавате хармонията във взаимоотношенията си с околните.

За някои Стрелци тази необходимост засяга предимно ситуации от интимно естество. Приемате предложение свързано с допълнителна работа. Възнаграждението наистина е добро, но се очертава доста голямо натоварване. Преценете дали ще успеете да я съчетаете с останалите си ангажименти. Среща с приятели, които отдавна не сте виждали ще ви припомни много приятни моменти и ще ви зареди с енергия. Създайте си подробен график и се постарайте да го следвате без отклонения. Не позволявайте да близки или по-далечни роднини да ви губят времето с празни приказки. Занимайте се първо със задачите, от които очаквате незабавен финансов резултат.

Дневен хороскоп – Козирог – 04.10.2017 – Пред етап за стабилизация

Сряда предоставя значителни възможности за представителите на Козирог. Събитията формират условия за ярък напредък, който за едни от знака е в делови план, а при други обхваща личния.

Естествено е, че ще се разкрият и нови хоризонти за реализация както в личен, така и в делови план. Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни. Погрижете се старателно за външния си вид. Не е изключено да ви поканят за участие на някаква професионална среща или друго съвместно мероприятие.

Дневен хороскоп – Водолей – 04.10.2017 – В началото на промени

Този ден носи новости за мнозина от Водолеите. Очертават се перспективни промени, които за някои от зодията засягат деловото партньорство.

Най-вероятно ще достигнете до решението да преустановите взаимоотношенията си с някого, което ще приключи с подялба и на общото имущество. В защита на парите си ще инициирате срещи, разговори и всичко друго, с което бихте защитили интересите си. Съвместни начинания или самостоятелни изяви, денят ви ще е динамичен и наситен на вълнения. Пазете се от нервни изблици, за да не си докарате излишен стрес. Плътно ще сте ангажирани с актуалните си занимания. Ако работата ви е екипна не е изключено някой да ви намери грешки и пропуски. Не се стресирайте и не обсъждайте.

Дневен хороскоп – Риби – 04.10.2017 – Пред нови възможности

Новини, дискутиране на интересни идеи, делови предизвикателства и творчески спорове ще ангажират голяма част от Рибите днес. Коментари от такъв характер са ясно доказателство за раздвижване на събитията в сфера, която не е маловажна за вас.

Няма съмнение, че ще се активизирате във висока степен. С ясна позиция и професионална подготовка, ще претендирате за по-добро възнаграждение и място в управлението. Убедеността ви е ваш надежден помощник и шанса е на ваша страна. Можете да имате и повече, стига да го желаете достатъчно силно. В интимната сфера са възможни изненади. Настроението ви е оптимистично, а идеите – интригуващи. Контактите ви ще са интензивни. Желателно е да обсъдите темите, които ви интересуват, но само след като сте обобщили за себе си въпросите без отговори.

 

Create AccountLog In Your Account