Доростол загуби от Славия с 2:0

Доростол загуби от Славия с 2:0

Съставът на “Доростол”: Димов, Мартинов, Николов, Дамянов, Маринов, Дончев, Димитров, Бижев, Мехмед, Станев, Беадиров

4′ Атака за Доростол. Димитров се озова на добра позиция и стреля към вратата на Славия, но ударът му минава над гредата.

24′ Дениран центрира отляво в наказателното поле, Кушев стреля с глава в очертанията на вратата, но стражът на Доростол успява да отрази удара му.

27′ Спас Георгиев открадна една топка от защитата на Доростол и веднага подаде на свободния Кушев в нак. поле. Опитният голмайстор отблизо и хладнокръвно отбеляза първия гол в мача.

45′ След центриране, Миранда вкарва с ръка топката във вратата на гостите, главният съдия обаче забеляза и отмени гола, като показа и жълт картон.

Две смени в състава на “Доростол”. В игра влизат Методиев и Ченешков, на мястото на Димитров и Бижев

62′ Току-що влезлите Божов и Георги Христов изработиха втория гол за Славия. Божов нахлу в нак. поле на Доростол, след което върна топката към точката на дузпата, където бе Христов, който с премерен удар вкара за 2:0.

80′ Уж изчистена топка от защитата на Доростол попада в Георги Христов, който със силен удар стреля към вратата, но за негово нещастие, топката срещна дясната греда на вратата.
89′ Невероятен пропуск на Божов, който получи отлична топка от Георги Христов, но се забави и не успя да преодолее вратаря на гостите.
Край на мача! Славия-Доростол 2:0

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account