18 – годишен , заподозрян за серия кражби

18 – годишен , заподозрян за серия кражби

18 – годишен , заподозрян за серия кражби

По горещи следи служители на РУ-Дулово разкриха 18-годишен, заподозрян като извършител на кражби от търговски обекти и противозаконно унищожаване на имущество в офис на фирма в града.

Сигнали за три от престъпните деяния били получени тази сутрин в районното управление. За времето от 01:30 часа до 06:00 часа на 10 май чрез проникване през прозорец от павилион за дюнери била извършена кражба на около 50 лева, а от питейно заведение – на 350 лева оборотни пари. В друг обект – офис на фирма, било взломено стъклото на един от прозорците, без да са налице данни за отнето имущество.

След получаване на сигналите за престъпленията на адресите били извършени огледи и предприети незабавни оперативно-издирвателни действия по горещи следи от служители на РУ-Дулово. Така в рамките на няколко часа криминалистите успели да установят извършителя – 18-годишен, известен с подобни прояви в миналото. В процес на изясняване е съпричастността му към други две имуществени престъпления от частен и общински имот на територията на общината. Разследването на случая продължава.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account