Oбластният управител Владимир Янков е настоящият председател на регионалния съвет за развитие на Северен централен район

Oбластният управител Владимир Янков е настоящият председател на регионалния съвет за развитие на Северен централен район

Областният управител на Силистра д-р Владимир Янков е новият председател на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен район (СЦР).

Първото заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен район (СЦР), в обхвата на който се включват областите: Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, се проведе на 20 ноември 2008 г. под председателството на  на областния управител на област Русе (той бе с мандат от 01.01. 2009 г. до 30.06. 2009 г.).

Първото заседание, под председателството на областния управител д-р Владимир Янков, е планирано да се проведе на 31 март 2011 г. в Oбластна администрация-Силистра.  Д-р Янков се срещна (преди дни) със секретаря на Регионалния съвет за развитие на СЦР Юзлям Камберова, за да обсъдят проекта за дневен ред на заседанието. Акцент в него ще бъдат резултатите от междинните оценки за изпълнение на Регионалните планове за развитие на областите от Северен Централен район и актуализираните документи за изпълнение на Стратегията за развитие в тях.

Като ротационен председател на Регионалния съвет за развитие, областният управител на Силистра запазва и председателския си пост в Постоянния комитет за наблюдение на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account