Временни резултати от подписката за референдум в Силистра

Временни резултати от подписката за референдум в Силистра

Временни резултати от подписката за референдум в Силистра

На 23.04.2018 г. (понеделник) Възраждане започна кампания за свикване на национален референдум срещу приемането на еврото като официална валута в България.

Първоначално, пунктове бяха открити в 16 областни и общински центрове (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Габрово, Хасково, Ямбол, Видин, Добрич, Благоевград, Троян, Силистра).

След организираната в София (26.04.2018 г.) дискусия “България в Еврозоната. Икономическа логика срещу митовете.” с организатори Сергей Станишев – лидер на европейските социалисти и Ева Майдел – евродепутат от Европейската народна партия, с нас се свързаха десетки граждани и граждански организации, които заявиха своето желание да подкрепят каузата ни. В момента независимо от нас подписки се събират почти във всяка една община на страната, като получаваме подкрепа и от много български организации в чужбина – най-вече сред страните-членки в еврозоната, в които нашите сънародници са свидетели на всички ефекти от въвеждането на еврото.

До понеделник (30.04.2018г.) са събрани 21 000 подписа в страната, от които 420 бр. за град Силистра.

За допълнителна информация относно кампанията и нашата позиция, оставаме на разположение.

Росица Петрова

Движение „Възраждане“ гр. Силистра

Телефона за контакт : 0895638328

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account