Гимназията в село Средище получи поредното си отличие

За втора поредна година Професионална гимназия по механизация на селското  стопанство „Никола Йонков Вапцаров“ село Средище е отличена за качествено изпълнение на проект по Програма „Еразъм+“ от Националната агенция на програмата – Център за развитие на човешките ресурси. Наградата се връчва за отлично реализиран проект  на тема: „Международна мобилност – адаптирани   към променящите се пазарни условия ученици“, № 2016-1-BG01-KA102-023002  по Програма „Еразъм+”,   Ключова дейност 1:  „Образователна мобилност за граждани“ . 

ПГМСС село Средище е единственото земеделско училище, получило отличие за качествено изпълнение на проект за 2017 г. Наградата – сертификат и плакет за качествено изпълнение на проект по Програма „Еразъм+“ бе връчена на директора на гимназията Камен Неделчев от изпълнителния директор на ЦРЧР Татяна Калканова на проведената на 05.12.2017 г. в София  Валоризационна конференция.

ПГМСС с. Средище има  реализирани четири  проекта по европейски програми и в момента работи по пети. През годините гимназията има изградени взаимоотношения с три  професионални училища, една неправителствена организация и над 20 фирми в Полша, Турция и Италия.     

"Силистра Днес"

Related Posts

Съмнение за изтичане на газ в училище

Коментарите са изключени за Съмнение за изтичане на газ в училище

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account