Димитър Бербатов се превърна в най-мразения човек на Ботуша

Футболистът на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се превърна в най-мразения човек на Ботуша. Само за 12 часа бившият голмайстор на Премиършип мина от “Осанна” към “Разпни го”.

Цяла седмица текат спекулации, че Бербо е на крачка от трансфер във Фиорентина. Вчера дори се появиха съобщения, които казваха, че българинът е в хотел във Флоренция, където чака последни договорки по личните си условия. Оказа се, обаче, че Бербатов дори не е стигнал до Италия и след отказа на Фиорентина и Ювентус, той ще се присъедини към лондонския Фулъм.

Според “Gazzetta dello Sport” за последните 12 часа Бербо е станал най-мразеният човек в италианския футбол, след като хиляди фенове по форуми и самият клуб Фиорентина не спират да го критикуват за некоректното отношение.

В официално изявление на сайта си Ла Виола написаха “Сега се радваме, че той не дойде във Фиорентина. Бербатов е обвинен, че използва италианските клубове, за да манипулира собствената си заплата в Премиършип, но самите клубове в Италия също претърпяха критика от феновете, че са подходили като аматьори.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account