Поредна жертва на телефонна измама в Силистренско

85-годишен мъж от село Българка е станал жертва на телефонна измама, съобщиха от ОДМВР-Силистра. На 7 юни той получил обаждане от мним следовател, който му съобщил, че внукът му е задържан за причинено пътнотранспортно произшествие със загинал човек. Поискал пари, за да избегне наказателната отговорност. Следвайки указанията му, възрастният човек заровил торбичка с 1000 лв. до табелата накрая на селото. След като напразно чакал „следователят” отново да се свърже с него, на 9 юни мъжът отишъл в районното управление и там разбрал, че е измамен. По случая е образувано досъдебно производство.

Странични и предни панорамни стъкла на три автомобила, последователни паркирани по ул. „Ана Вентура” в Тутракан са счупени от неизвестно лице в нощта срещу 10 юни. Полицията издирва извършителя, образувано е досъдебно производство.

Без книжка и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото провинение шофирал лек автомобил „Фолксваген” 59-годишният Н.С. Той бил засечен от пътни полицаи на 10 юни в Дулово. Срещу него е започнато бързо производство.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account