Проведе се областно състезание “Млад огнеборец”

Отборът на СУ „Васил Левски”- Дулово първи в областното състезание  „Млад огнеборец” !

Младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” – Дулово е победителят в областното състезание “Млад огнеборец”, което се игра днес на стадион „Луи Айер” в Силистра. Възпитаниците на инспектор Тихомир Великов надиграха конкуренцията, като се класираха първи в дисциплината „400 метра щафетно бягане с препятствия” и показаха най-добро състезателно време. Малко не достигна на отбора на СУ „Йордан Йовков”-Тутракан с ръководител инспектор Ивайло Владев, които поведоха в дисциплината „Бойно разгръщане на 100-метрова състезателна пътека”, но в комплексното класиране останаха втори. Трети се класира отборът на ПГМТ „Владимир Комаров” – Силистра, воден от инспектор Пламен Великов.

За успешното си представяне и трите отбора получиха купи и грамоти, връчени от главен инспектор Евлоги Стамов, началник на сектор „Превантивна и контролна дейност” в РД “Пожарна безопасност и защита на населението”- Силистра.

Като областен победител младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” си извоюва правото да продължи участието си на републиканско ниво от 2 до 5 юни в КК „Албена”.

"Силистра Днес"

Create Account



Log In Your Account