Mинистъра на здравеопазването Десислава Атанасова: Срещнах любовта на живота си в автобуса Силистра – София

Срещнах любовта си в автобуса. Беше през април. Пътувах от Силистра, Красимир се качи от Русе. Разменихме си телефонните номера. Той тогава работеше в Германия. Когато се прибра през август, се видяхме, а следващия януари беше сватбата ни.
Това казва в интервю за “Стандарт” новият министър на здравеопазването Десислава Атанасова.

Тя и съпругът й Красимир са заедно от 12 години. На въпрос как е поискал ръката й, Атанасова отговаря, че той постъпил делово и направо я попитал дали иска да се омъжи за него.

Тя разказва и за детските си години в Дулово. “Безгрижно време, но не съм бягала и от отговорности. Знаете, че районът там е земеделски. Нашите отглеждаха кайсии. Ходех да им помагам да берем плодовете. Брала съм и царевица, хранила съм и животни”, обяснява Десислава Атанасова.

През май синът им Владислав ще стане на 12 години. “Благодарна съм на майка си, която напусна работа в Силистра, за да ми помага за детето. Без нея не бих могла да се справя. Изключително съм щастлива от факта, че първите три години бях неотлъчно до него. Гледах го съвсем сама. Сега разполагам с по-малко лично време, но му посвещавам всяка свободна минута”, казва Десислава Атанасова.

След това 33-годишната дама обяснява, че чете криминални романи, любимите й филми са “Доктор Хаус” и “Столичани в повече”, предпочитаното ястие – миш – маш, а супер питието – цитронада.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account