Внимание! Проверявайте гробовете на близките си! Канибали оскверняват покойници

Внимание! Проверявайте гробовете на близките си! Канибали оскверняват покойници

Звучаща почти невероятно история разказва в днешния си брой седмичникът „Шоу”. Вестникът е имал добрината да заимства темата от електронното издание chudesa.net. Там се разказва за открито тяло, разчленено от канибали, търсещи си прясно месо… Човешко.

До момента се разследват нападения над хора в Дупница, Враца, Силистра, Велико Търново и София. Нападения над живи хора.

Често обаче човекоядните орди си позволявали да търсят плът и в прясно заровените ковчези, имитирайки посегателство от глутници от прегладнели песове. От полицията обаче отказват коментар с думите, че в момента все още тече разследване и не може да се разпространява важна за процеса на работа информация.

Намерено е мнение на  онлайн потребител, представящ себе си за униформен, пряко ангажиран със случая, който обаче прикрива самоличността си.

„През 10-годишната си работа като полицай не съм виждал по-потресаващо нещо. Крайници оглозгани до кост, вътрешности, разнесени по прясната още пръст, органи, все едно дълбани с пръст. На моменти ми е идело да се издрайфам… Събирал съм с метла и лопата останките от труп, за който се потвърди, че е човешки. Все едно някой си беше играл да нареже месото на хапки, за да бъде готово за пържене!„, с отчлетлива погнуса споделя потребителят, като след разказа му се изливат безброй въпроси, по отношение на които обаче той остава безмълвен.

Според една от версиите, над която полицаите от цялата страна работят, когато канибалите не са в състояние да си набавят дишаща все още жертва, те прибягвали до намиращите се в заровените ковчези трупове. Търсели „прясни” трупове, към които ги насочвали цветята и забучените наскоро дървени кръстове. Целта била да се изпълни зловещ ритуал по рязане на човешко месо.

Когато извратеняците задоволявали зловещия си ищах, те правели всичко възможно, за да прехвърлят вината си на прегладнели кучета или озверели диви животни.

Последният подобен случай, за който полицаите смятат, че е част от кървавата верига, е злодеянието в Дупница. Ще припомним само, че все още не е установена точната причина за смъртта, нито начинът на

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account