Ученическият парламент с първа сбирка и ново ръководство

Ученическият парламент с първа сбирка и ново ръководство

Ученическият парламент с първа сбирка и ново ръководство

Традиционно в първите дни на учебната година се проведе и първата среща на членовете на Ученическия парламент. В него участваха 30 ученици, както дългогодишни членове, така и новопостъпили представители от училищата в града. След кратък преглед на дейностите през изминалата година, сред които 2 благотворителни инициативи, 2 обучения, участие в организирането на празници и събития, членовете избраха ново ръководство, което ще управлява младежката структура през настоящия период. Честта да бъдат ръководители имат: Симона Димова от ПМГ “Св. Климент Охридски” в ролята на председател, Радина Красимирова от ПМГ “Св. Климент Охридски” – зам.-председател, Светлозара Ковачева от ЕГ “Пейо Яворов” – секретар, Едиз Шукри от ПМГ “Св.Климент Охридски” – PR експерт и Венцислав Ангелов от ЕГ “Пейо Яворов” – експерт “Спортни дейности”.
Новото ръководство изрази увереност, че ще продължи добрите традиции в дейността на УП от изминалите години, но има амбицията да организира нови инициативи, с които да ангажира повече млади хора.
Съставът на организацията, изборът на новото ръководство и обсъдените идеи за бъдещи прояви дават надежда за нови успехи и популярност на младежката структура.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account