Впечатляващи умения демонстрираха служители на ОДМВР- Силистра

Впечатляващи умения демонстрираха служители на ОДМВР- Силистра

Впечатляващи умения демонстрираха служители на ОДМВР- Силистра

В навечерието на 8 ноември – Архангеловден, в който българската полиция отбелязва своя професионален празник, ОДМВР-Силистра организира и проведе атрактивна демонстрация за жителите и гостите на града. Събитието се състоя днес на стадион „Доростол“ и събра голям брой зрители. Пред тях тактическото звено за бързи действия демонстрира високопрофесионални техники по преследване и неутрализиране на опасни лица. Полицейските кучета със своите водачи също показаха умения за откриване на предмети, респектиране на нарушители и обезвреждане на престъпници. Демонстрация направиха и полицаите – състезатели по полицейска лична защита и нагледно представиха различни способи за справяне с хулигански прояви и техники за самозащита при нападение.

Инициативата се проведе по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември, и в рамките на проект „Щастливата пейка“ на младежката неформална група „Мега-Креатив“, който се реализира в партньорство с ОДМВР-Силистра.

Приветствия към участниците отправиха Димитър Караджов – ръководител на проекта, и главен инспектор Траян Петров – началник на РУ-Силистра.

Програмата завърши с изпълнения на тематични песни от Вокална школа „Мегатон“.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account