Джипът на Слави блъснал дете, потулили случая?

Джипът на Слави блъснал дете, потулили случая?

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Джипът на Слави Трифонов блъснал тийнейджър, докато карал велосипед, гръмна сайтът Skandalno.net. Изданието се позовава на информация от КАТ в София. Според служители, пожелали анонимност, шофьорът в луксозното возило на Дългия е предприел неправилна маневра, причинила ПТП-то. 14-годишният тийнейджър се отървал с леки охлузвания.
Не ясно кой е шофирал джипа. Според едната версия служител в „Шоуто на Слави” е причинил катастрофата, а според втората шофьор бил самият Слави Трифонов. Заради проблемите си със зрението той не успял да овладее возилото и така се стигнало до пътния инцидент на столичен булевард. Заради близките отношения между Дългия и шефа на КАТ, случаят бил потулен, а на семейството на пострадалото дете била изплатена солидна сума обезщетение, твърдят от скандалното интернет издание.
Историята обаче показва, че звездите не са застраховани от пътни инциденти. Азбучен пример е случаят „Стависки”. Преди около година пък Веселин Маринов блъсна момче с джипа си, което също се отърва без сериозни контузии.
Никой не е застрахован. Но потулването на ПТП, заради връзкарство и даването на рушвети е в разрез със закона.

Припомняме, че след нашумялата катастрофа с премиерския кортеж, Редколегията и самият Трифонов остро разкритикуваха поведението на служителите на НСО и безотговорното им шофиране (виж повече по случая ТУК, както и видеоматериал). Ако джипът на Слави наистина е блъснал момче, ще свика ли гологлавият шоумен отново Редколегия си, за да изкоментира инцидента, питат форумци.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account