“Доростол” замина за Сандански, чака арбитража в петък

“Доростол” замина за Сандански, чака арбитража в петък

Днес в 13:30 ч. играчи и треньори на “Доростол” потеглиха за Сандански. Както вчера Silistradnes.com ви уведоми, силистренци ще проведат 10-дневен лагер в южния град, където ще изиграят четири контролни срещи.
Преди това обаче, утре (четвъртък- 20.01) “Доростол” ще излязат срещу отбора на “Академик” (София) в първа проверка от зимната подготовка. Двубоят е насрочен за  14:00 часа и ще се играе в столицата на базата на НСА.  За отбора от “А” група дебют срещу “Доростол” ще направи френският защитник Давид.  Бранителят, който за последно е играл в Истр, е юноша на Лориен.
На следващият ден (петък- 21.01) “Доростол” заминава за Сандански, където се очаква да стане ясно и първото ново попълнение.
Петък ще се проведе и поредния арбитраж на БФС, на който се очаква много играчи от родното ни първенство да останат без отбори. На проведената пресконференция вчера, ръководството на “Доростол”  сподели,че ще се преговаря с опитни играчи. Най-вероятно след предстоящия арбитраж, ще станат ясни и новите попълнения на “доростолци”.
И едно съобщение от екипа на Силистра днес: Контролната среща между “Академик” и “Доростол”  утре, ще можете да проследите на живо само и единствено в Silistradnes.com!

"Силистра Днес"

comments
  • Мамарчев

    20.01.2011 at 1:10

    Ей, а няма ли да проследим развоя на контролата във фенския сайт???

  • Адмирации за идеята, спомням си , че преди 2-3 години имаше няколко излъчвания на живо и в сайта на Доростол в мачовете от В група, но сега сайта е много пропаднал за съжаление…надявам се поне тук да получаваме пресни и достоверни новини за Доростол!!

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account