Лиляна Николова спечели първото място в конкурса “Най-красива снимка на град Силистра”

Лиляна Николова спечели първото място в конкурса “Най-красива снимка на град Силистра”

Първо място: Лиляна Николова

Снощи (10.03) в 23:59 ч. приключи гласуването за конкурса “Най-красива снимка на град Силистра”, органиран съвместно от “Силистра днес” и пицария ” Bellisima”.
Искаме да отбележим,че “битката” за първото място беше доста оспорвана. Две снимки бяха с почти равни гласове, ден преди края на гласуването. ­
Все пак с 233 гласа, първото място и наградата спечели

Второ място: Мария Георгиева

снимката на Лиляна Николова. Снимката на часовниковата кула в Силистра заслужено взе първото място и събра най-много гласове. В един от коментарите под снимката, читател ни уведомява: “Часовникът е произведен през 1886 г. в Прага от тогавашната австроунгарска фирма „Хайнц“. Четирите му циферблата са обърнати към четирите посоки на света и са диаметър по 1 метър, а часовникът се навива 3 пъти в седмицата и има две камбани, едната от които бие на всеки кръгъл час, а другата – през 30 минути“
Второто място с 205 гласа зае снимката на Мария Георгиева. Още една емблематична снимка за град Силистра влезе в челните места. Страхотният кадър на залязващо слънце над река Дунав, бе на крачка от първото място.

Трето място: Мария Енчева

“Тройката” допълни снимката на Мария Енчева, която събра 66 гласа.
Екипът на “Силистра днес” благодари на всички, които участваха в конкурса и представиха страхотни снимки. Благодарности и на пицария “Bellisima”, без които конкурса нямаше да стане факт. Надяваме се, това да е първият от многото предстоящи конкурси в нашия сайт!

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account