Полицейска хроника 21 януари

Полицейска хроника 21 януари

Дулово. 32-годишен мъж, търгуващ незаконно с отпадъци от черни метали, е установен от служители на РУ „Полиция” – Дулово. Вчера в района на село Окорш бил спрян товарен автомобил, превозващ 3,5 тона скрап. Проверка установила, че водачът на камиона – 32-годишният К.К. от село Бабук, изкупувал металните отпадъци от селата в района, без да притежава лиценз за такава дейност. Камионът и товарът в него са задържани, образувано е досъдебно производство.
Силистра. Случай на противозаконно отнемане на МПС изяснява полицията. По данни на собственичката – 33-годишна жена, колата й  – „Мазда”, паркирана по ул. „Тридесет и първи полк” в Силистра, е била противозаконно отнета в нощта срещу 20 януари. След организираното от полицията издирване автомобилът бил намерен същия ден ударен и изоставен по ул. „Филип Тотю”. Работата по случая продължава.
Пожарна безопасност и защита на населението. На сигнал за блокирана ключалка на апартамент е реагирал спасителен екип на „Пожарна безопасност и защита на населението” вчера. В жилището, намиращо се на ІІІ-ия етаж на жилищен блок в Силистра, останали заключени две възрастни жени. Спасителите успели да отворят вратата, след като проникнали в апартамента през прозорец на съседна етажна площадка.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account