Силистра вече има свой отбор по “джага”

На 18 декември Българската федерация по футбол на маса заедно с Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство “Н.Й.Вапцаров” в село Средище поставиха основите на новооткрития клуб “Силистренски орли” . Федерацията осигури чисто нова маса на децата (и големите). Беше проведено обучение, което продължи през целия учебен ден. Много от учениците изявиха желание да се учат на професионална игра, записвайки се в клуба , те сформираха и първият отбор, който да представлява област Силистра за напред на национални и международни събития.

Очаква се скоро да започне да функционира официалния клуб, който ще се намира в град Силистра, също така и набиране на още членове , които да се занимават професионално с т.н. игра на “джага”. В клуба ще има няколко професионални маси за игра , включително и специална маса за хора с увреждания. 

   Със специални Благодарности към Гергана Друмева начело на инициативата за сформиране на клуба и реализирането на сегашното обучение за младите таланти. Със показаните тренировки за децата очакваме бъдещи високи резултати на клуба в областта и страната.

"Силистра Днес"

Related Posts

Кражба на ток е установена в село Средище

Коментарите са изключени за Кражба на ток е установена в село Средище

Пети проект на ПГМСС “Н.Й.Вапцаров“ с. Средище, обл. Силистра ще бъде финансиран по програма “Еразъм +“

Коментарите са изключени за Пети проект на ПГМСС “Н.Й.Вапцаров“ с. Средище, обл. Силистра ще бъде финансиран по програма “Еразъм +“

Кражба на ток в село Средище

Коментарите са изключени за Кражба на ток в село Средище

Мъж от с. Средище в пандиза за далавери в Испания

Коментарите са изключени за Мъж от с. Средище в пандиза за далавери в Испания

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account