Силистренските полицаи най – точни при стрелба с пистолет

Отборът на ОДМВР-Силистра е комплексен победител в проведеното днес зонално състезание по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР. Домакин на проявата бе ОДМВР-Силистра, а неин организатор – Спортната асоциация на МВР. Втори остана отборът на ОДМВР-Разград, а третото място зае тимът на ОДМВР-Русе.

Силистренецът Ивайло Иванов оглави индивидуалното класиране при мъжете, втори е Румен Радев от ОДМВР-Силистра, трети се класира Мартин Куманов от ОДМВР-Разград.
Първото място в отборното класиране при мъжете зае І отбор на ОДМВР-Силистра, следван от ІІ отбор на ОДМВР-Силистра, трети остана І отбор на ОДМВР-Разград.
Жулиета Славова от ОДМВР-Силистра води класирането в индивидуалното подреждане при жените, след нея е Диана Иванова от ОДМВР-Русе, третото място остана за силистренката Йонка Тодорова.

Отборно при жените първи отново е тимът на ОДМВР-Силистра, следван от представителките на ОДМВР-Русе и ГД „Гранична полиция” – Русе.
Директорът на ОДМВР-Силистра комисар Ивелин Иванов поздрави състезателите за спортсменския дух и постигнатите резултати и връчи наградите на победителите – купи, медали и грамоти.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account