Третата световна война ще започне от съседна на България страна

Третата световна война ще започне от съседна на България страна

Третата световна война ще започне от съседна на България страна

Балканите ще са център на поредния глобален конфликт, предупреждават пророците. Ясновидците са категорични, че Русия ще спаси човечеството, пише „Труд“.

Фактът, че през 21 век ще започне глобална война между Изтока и Запада, е споменаван от много пророци и свети отци. Това твърди и одеският старец Йона, който казва на своите сподвижници, че вижда огнен лък, който с единия си край опира в Близкия изток (в Сирия), а с другия – в северната част на Европа.

Полският ясновидец Кшищоф Яцковски споменава за предстоящата война в Европа.

Съвсем наскоро той предупреди сънародниците си, че не трябва да се намесват във военни действия в Украйна – това заплашва страната от колапс: германците ще заселят западната й част, а южната ще бъде отделена. Ученият Еберхард Виндек, живял в Полша през 15 век, и доста модерният екстрасенс от Австрия Готфрид фон Верденберг предупреждават за голяма война между Изтока и Запада. И така, какво ни чака?

Старецът Гавриил

Сръбският православен старейшина Гавриил Бошнянски предсказва разделянето на Югославия още през 80-те години. Той също така казва на монахините от манастира Стубал, че ще има война с Косово, че мюсюлманите ще вдигнат оръжие срещу сърбите, ще изрежат кръстове на православните църкви и ще колят християни и че страната ще загуби Санджак и Черна гора.

Старейшината предрича трудни времена за Сърбия, които очакват хората поради упадъка на морала и подкупите. Съдейки по неговите прогнози, проблемите на Сърбия все още не са приключили: враговете ще откъснат Войводина от страната (сега тя е автономна област), а народът ще обеднее до такава степен, че ще идва от градовете в търсене на храна. Хората ще умират бързо, защото питейната вода ще бъде оскъдна. Фабриките и заводите ще спрат.

Централизираната власт ще бъде разклатена и всеки град ще има свои собствени ръководители. Белград вече няма да бъде столица на Сърбия.

Възраждането на страната ще започне едва когато в Русия се възстанови автокрацията. Само обединявайки се и възлагайки надеждите си на Бога, православните народи ще могат да победят враговете. Очевидно някакъв вид катаклизъм очаква Албания като източник на вражда: старецът казва, че страната „ще бъде потопена в море“, албанците ще се опитат да избягат на кораби, но не всички ще имат късмет – много ще паднат зад борда и ще се удавят.

Трудно е да се каже дали монахът е имал предвид природно бедствие или е говорил алегорично, тъй като под „море“ в православието се разбират народи. След победата на православието в Сърбия ще се появи нова столица – град Крушевац, а самите сърби, разпръснати по света от войни и беди, ще започнат да се събират в родината си.

Тадей Витовнишки

Покойният духовник на сръбския народ, старецът Тадей Витовнишки, още през 1999 г. предсказва смъртта на президента Милошевич и падането на Косово. Той казва още, че през 21 век САЩ отново ще започнат да преследват сърбите, страната ще страда, но спасението ще дойде неочаквано от Божиите ръце: Америка и целият западен свят ще паднат, американците ще изтеглят войските си от бази в Косово, албанците ще изчезнат от лицето на земята, а Сърбия чака обединение: всички земи, които е загубила в резултат на западното потисничество, ще й се върнат.

Западните страни ще изпаднат в хаос и глад, а германските дипломати ще дойдат при сърбите да молят за храна, защото в Сърбия зърното ще расте, но не и на Запад. Но Русия ще нахрани всички. По това време в Русия ще управлява цар с името Михаил, а в Сърбия, където народът също ще възстанови самодържавието, царят ще се казва Андрей.

Матей Врестенски

Старейшина Матей Врестенски директно посочва, че Третата световна война ще започне от Сърбия. Това ще бъде война на „чудесния нов свят“ срещу Русия. Ще отнеме милиони животи, но Русия ще бъде победител. Въпреки факта, че страната няма да окупира чужди държави, тя ще може да възстанови мира, реда и изгубения баланс на земята. Православният светец Козма Етол, живял през 18 век, също твърди, че най-голямата война в света ще започне от Сърбия – в Далмация. Вярно е, че сега тези земи вече не принадлежат на Сърбия, това е територията на Хърватия и Черна гора.

Предшестващи събития

Монах Леонтий Ивановски предупреждава, че първо, преди войната, в Русия „отново ще дойдат комунистите на власт“ и преследването на православните ще започне отново. Второ, йерархията на Православната църква открито ще се сговори с католиците и ще започне да раздава православни храмове на еретици. Трето, както предупреждава Паисий Атонски, турците ще започнат да строят язовир в горното течение на Ефрат и да напояват полетата си с вода.

Вече е построена водноелектрическа централа на Ефрат в Турция, започнало е преследването на православните в Украйна, а разколническата украинска църква, отпаднала от Руската православна църква, служи на интересите на Запада и папата, но не и православното население. Оказва се, че за Третата световна всичко е готово?

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account