“С ЕДИН БИЛЕТ – ТРИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ” инициатива организирана от Драматично-кукления театър в Силистра

Силистренският драматично-куклен театър ще изиграе за своите зрители в навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово /Великден/ през април всички пиеси от репертоара си за възрастни, съобщи директорът на крайдунавската културна институция Златина Станева. Тя поясни, че и сега почитателите на театралното изкуство в Силистра ще могат да се възползват от станалата вече популярна инициатива – “С един билет – три представления”.
Първото представление е насрочено на 10 април, когато силистренският театър ще изиграе пиесата “Емигрантска мечта” от хърватския драматург Мате Матишич. На следващия ден – 11 април, зрителите ще могат да гледат най-новото заглавие от репертоара на Храма на Мелпомена – комедията на Азис Несин “Хайде, душко, убий ме”, на 12 април – комедията “Търси се нов съпруг” от Миро Гавран, която се поставя за пръв път в България. Театралният салон на силистренския театър през месеца продължава на 18 април с представление на друга комедия от репертоара – “В старо село накрай света” от Недялко Йорданов и ще завърши на 19 април със спектакъла “46 крачки” от Орлин Дяков.
От ръководството на Драматично-куклен театър-Силистра поясняват още, че всеки зрител, закупил един билет от 10 лева за три представления има правото на избор на заглавието на пиесата, която предпочита да гледа. Всички представления са с начало – 19.00 часа.
Билети при касата на Драматично-куклен театър-Силистра /Бивш Куклен театър/ всеки ден от 9.30 до 17.30 без събота и неделя.
За информация – телефони – 086/83 18 10, 0879/69 88 26 и 0879/69 88 37

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account