Активна служба на пожарникарите през изминалия уикенд

Активна служба на пожарникарите през изминалия уикенд

Активна служба на пожарникарите през изминалия уикенд

60 кв.м покрив на къща и домашно имущество изгорели при пожар, възникнал вчера около 06.25 часа в Алфатар. Причината за произшествието се изяснява. Пожара загасили огнеборци от РСПБЗН-Силистра, спасени са две съседни сгради.

Късо съединение станало причина за пожар в апартамент в областния град вчера около 15.40 часа.При произшествието била обгазена 30-годишна жена, но след оказана медицинска помощ била освободена. Пожарът, при който изгорял битов уред и се опушили около100 кв.м стени, бил потушен от екип на местната противопожарна служба.

Секция се самозапалила вследствие на високата температура от комин в съседство. Произшествието станало вчера около 00.05 часа в частен дом в село Калипетрово. Преди силистренски огнеборци да потушат пожара, изгоряла секцията, но други материални щети няма.

Два пожара в комини на жилищни блокове в Силистра са възникнали през вчерашния ден.Огнеборци от местната противопожарна служба са се справили с произшествията, преди да се стигне до загуби.

Огнеборци са премахнали дърво, паднало на пътното платно в областния град. Те се отзовали насигнал, получен на 15 декември в 21.20 часа.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account