18 – годишен , заподозрян за серия кражби

По горещи следи служители на РУ-Дулово разкриха 18-годишен, заподозрян като извършител на кражби от търговски обекти и противозаконно унищожаване на имущество в офис на фирма в града.

Сигнали за три от престъпните деяния били получени тази сутрин в районното управление. За времето от 01:30 часа до 06:00 часа на 10 май чрез проникване през прозорец от павилион за дюнери била извършена кражба на около 50 лева, а от питейно заведение – на 350 лева оборотни пари. В друг обект – офис на фирма, било взломено стъклото на един от прозорците, без да са налице данни за отнето имущество.

След получаване на сигналите за престъпленията на адресите били извършени огледи и предприети незабавни оперативно-издирвателни действия по горещи следи от служители на РУ-Дулово. Така в рамките на няколко часа криминалистите успели да установят извършителя – 18-годишен, известен с подобни прояви в миналото. В процес на изясняване е съпричастността му към други две имуществени престъпления от частен и общински имот на територията на общината. Разследването на случая продължава.

"Силистра Днес"

Related Posts

Мъж от Дулово шофира без книжка

Коментарите са изключени за Мъж от Дулово шофира без книжка

Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

Коментарите са изключени за Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account