Нова “кучешка” инвазия

Нова “кучешка” инвазия

Община Силистра обеща да задели 40 000 лева за “борба” с бездомните кучета в Силистра. В последно време, се забелязва “бум” на глутници кучета в града. Наскоро жена от Силистра осъди общината за 1700 лева, защото бе нахапана от същите тези животни.

По всичко личи, че това не е бил, не е , и няма да е единствения случай на ухапан от бездомно куче силистренец.

“Колко са много..по-добре да заобиколим от другата страна”. Така реагират две силистренки днес в центъра на Силистра, след като забелязват глутница от близо 10 кучета, излежаващи се до Градската библиотека. Защо ние силистренци, не можем да се движим спокойно в града си? Защо освен хилядите други притеснения, трябва да сме нащрек и за бездомни кучета, които могат да ни нахапят жестоко.

Пресен е и случая, когато възрастна жена, бе нападната от куче по централната улица “Симеон Велики”. В резултат на това, силистренката лежа в болницата със счупена ръка.

Това са само примерите, които станаха медиино достояние. Има още много подобни случаи..Трябва ли да се случи нещо фатално, за да има намеса от община Силистра?

Ние силистренци ще чакаме..но до кога?

"Силистра Днес"

comments
  • Възмутена

    18.02.2011 at 13:50

    Може ли да попитам, някой чете ли ги тези статии преди да ги публикувате ? Неправилен словоред “които на пръв път поглед спокойни, могат …”, неправилно изписани думи “Има още много подобни случай..Трябва “. Моля Ви направете нещо.

  • "Силистра Днес"

    18.02.2011 at 14:00

    Моля да ни извините.

  • Анонимен

    18.02.2011 at 17:43

    Аз не мога да разбера как така никой не се трогва от случващото се в града-пълно е с бездомни кучета. И проблема е , че стават все повече. Госпожата,която трябва да отговаря за това, трябва да бъде незабавно отстранена от поста си, тъй като не прави абсолютно нищо – само си гушва едни пари , които са отделени за проблема с кучетата. Докога трябва да чакаме? Ако толкова е бедна нашата община мога да им предложа да събират по един лев от всички граждани и всички тези бездомни кучета да изчезнат!!!

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account