Силен дебют на Община Силистра в спортната стрелба

Силен дебют на Община Силистра в спортната стрелба

Община Силистра направи силен дебют на традиционния турнир по спортна стрелба с пневматично оръжие, организиран от Регионалния съвет на КНСБ по случай 8-ми март. Администрацията участва за първи път в състезанието и то с 4 отбора –  3 мъжки и един дамски. Първо място в индивидуалното класиране при жените с 95 точки спечели Евдокия Неделчева от общинската дирекция „Икономика”.

В призовата шестица се класира и Светлана Петрова, експерт по връзки с обществеността. Отборно женският тим на общината стана пети при изключително оспорваната конкуренция на отборите от Областната дирекция на МВР, Областното пътно управление, завод „Хром” и синдикатите.

Битката при мъжете бе убийствено жестока – с почти пълен комплект десетки се отчетоха тимовете на „Фазерлес”, „Хром” и „Благстрой”, община Силистра остана с четвърто, осмо и девето отборно класиране. В индивидуалните участия при мъжете Севдалин Калинов и Добрин Жеков от общинската охрана завършиха състезанието с резултати от по 95 точки, но останаха извън призовата шестица.

Общо 48 състезатели от 16 работнически отбора участваха в осмомартенския турнир по спортна стрелба за купата на РС на КНСБ в Силистра благодарение на силистренския стрелкови клуб „Снайпер – 92” и неговия ръководител инж.Иван Касчийски. Всички участници получиха грамоти. Отборите на община Силистра получиха силна подкрепа от ръководството на вътрешната синдикална организация чрез лидера й Екатерина Тодорова и от кметския екип чрез директора на дирекция „Икономика” Надежда Бобчева.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account