Георги Иванов- Геша: Рано е Доростол да влиза в елита

Георги Иванов- Геша: Рано е Доростол да влиза в елита

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Г-н Иванов, какви са целите на „Доростол“ до края на шампионата?
Всеки мач да играем за победа, пък докъде ще стигнем – ще видим. Имахме по-скромен отбор във „В“ група, с по-скромни финансови възможности. Преди началото на сезона имахме за цел оставането в „Б“ група, но впоследствие се оказа, че играем важна роля в шампионата.

Ще се борите ли за влизане в „А“ група, пък било и след бараж?
Смятам, че е рано на „Доростол“ да влезе в елита. Има доста неща, които трябва да се оправят около базата, но в крайна сметка, ако играем и побеждаваме, това вече ще влезе в графата на ръководството. На всеки му се иска да побеждава и да върви нагоре, но не смея да го поставя като цел, с оглед на това, че финансовите ни възможности са доста скромни.

Притеснява ли Ви скъпата селекция на „Лудогорец“?
Не ме притеснява. Тази година водих отбора на 3 мача в София. Играхме два пъти със „Славия“ и един път с ЦСКА. Играхме доста контроли с отбори от „А“ група. Футболистите са обединени в идеята “Доростол”. Знаят, че когато изпълняват това, което се иска от тях, нещата се получават. Едно е да имаш добри футболисти, друго е да имаш добър отбор. Предстои ни мач с „Лудогорец“ и ще видим какво ще стане.

В „Доростол“ играят много футболисти от „Спартак“ (Варна). Можем ли да кажем, че благодарение на тях се развивате толкова добре?
Още на полусезона казах, че съм изключително благодарен на Диян Дончев, който с брат си бе пример на подражание за останалите футболисти. Те са професионалисти и другите момчета също гледат да подхождат професионално към тренировъчния процес. Сега очаквам същото да стори и Велимир Иванович с пристигането си в клуба. Георги Бижев също е играл в „Спартак“. Бил е с мен в Петрич. Познавам го и от други отбори. Има много млади момчета, за които тепърва ще се говори.

Николай Караколев

"Силистра Днес"

Related Posts

Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Коментарите са изключени за Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”
comments
  • Ей не я махнахте тая снимка на Геша. Треньор е на Доростол, не на Спартак.

  • leave a comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Create Account    Log In Your Account