Програма за спортния уикенд в Силистра

Програма за спортния уикенд в Силистра

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Интересен спортен уикенд се очертава за клубните отбори в Силистра. Първо утре (събота) от 11:30 ч. в залата на ЕГ “Пейо Яворов”, непобеденият този сезон ВК “Елит” ще посрещне ВК “Търговище”. Очаквайте подробности, видео и снимков материал от тази среща.
В 15:00 ч. в Бургас пък “Доростол” ще играе контролна среща с елитния “Черноморец” на стадион Лазур. Това е втора поредна контролна среща на силистренци, преди голямото дерби с “Лудогорец” на 2 април. Припомняме, че сряда “Доростол” победи “Белица” с 3:1 на стадион “Доростол”.
Малко по-късно от 16:30 ч. на стадиона в село Калипетрово, местният “Раковски” ще посрещне ФК “Силистра” в мач от Окръжното първенство по футбол.
Неделя пък е ред и на юношеските формации да премерят сили с тима на “Добруджа 1”. От 10 ч. на стадион “Дружба” ще излязат децата, а от 11:30 ч. юношите-младша възраст.
Спортният уикенд завършва в село Белица, където ще се играе мач от Североизточната “В” група. Лидерът “Спартак” (Варна) ще гостува на “Белица” в един много любопитен мач. През последната седмица “Белица” се подсили с още един играч на “Доростол”- юношата на “Левски” Кристиян Лозев.
Очаквайте подробности от всички гореизброени срещи!

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account