Черноморец победи Доростол с фаул и дузпа

Черноморец победи Доростол с фаул и дузпа

Снимка: http://www.chernomoretz.bg
Снимка: http://www.chernomoretz.bg

“Доростол” загуби от осмият в класирането на “А” група “Черноморец” (Бургас) с 2:0. На стадион “Лазур” в Бургас логично домакините бяха по-активния отбор. Въпреки загубата обаче не трябва да правим трагедии,защото и двата гола са паднали от статични положения. И двата гола реализира Пламен Крумов. Той откри в 70-ата минута от пряк свободен удар и удвои в продължението на редовното време от дузпа, отсъдена за спъване на португалеца Хайме Диас Браганца, който е на проби.

В 28-мата минута капитанът на “Черноморец”  Траян Дянков уцели дясната греда с плътен шут, а в 35-ата вратарят на гостите с мъка отрази коварен изстрел от фаул встрани на Браганца. През второто полувреме опасни удари на сантиметри от рамката отправиха Георги Андонов и Савио. Гостите създадоха само една опасност чрез Ерхан Мехмед, който шутира мощно от пряк свободен удар, но Паскал Борел закова топката в ръцете си.

Съперникът на “Доростол” в следващият кръг на “Б” група “Лудогорец” бе разгромен от шампиона “Литекс” с 5:2 по-рано днес.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account