ПГС „П.Пенев“ с награди от националното състезание „Най-млад строител“

ПГС „П.Пенев“ с награди от националното състезание „Най-млад строител“

В края на миналата седмица в курортния комплекс „Златни пясъци“ се състоя националното състезание „Най-млад строител“ в рамките на „Панорама на българското образование“. За поредна година учениците от Професионална гимназия по строителство „П.Пенев“ са сред победителите.
Второ място в специалност „Сухо строителство” с ръководител Доню Димитров заеха Ивелин Станимиров Георгиев и Георги Пламенов Георгиев от 12в клас.
На трето място в специалността „Облицовки и настилки” с ръководител Димитринка Недкова се класира Кристиян Валентинов Димитровот 12б клас.
Много добро състезание направиха и Реджеб Октай Алефтер и Джихан Турхан Салим от 12а клас, представили училището в специалност „Зидария с газобетонни блокчета „YTONG”” с ръководител Гинка Маринова.
Пожелаваме на момчетата много здраве и успех на предстоящите държавни зрелостни изпити!

"Силистра Днес"

Related Posts

Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

Коментарите са изключени за Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

Продължават пожарите в Силистренско

Коментарите са изключени за Продължават пожарите в Силистренско

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account