Рекорден брой участници се включиха в данъчната томбола

Рекорден брой участници се включиха в данъчната томбола

Рекорден брой участници се включиха в майското издание на провежданата за седма поредна година томбола с касови бележки. Обичайният брой пликове в месечните тегления варира около 300-350, а в последното теглене те бяха 561. Досега най-голямо участие беше регистрирано в изданието от декември 2004 г. – с общо 507 бр. пликове.

399 от пликовете, които инспекторът по приходите Румен Ялъмов извади от пощенската кутия пред входа на силистренския офис на НАП, бяха в категория „Възрастни”, а 162 – деца и учащи.

Сред възрастните за месец май беше изтеглено името на Соня Георгиева Атанасова, а от учениците късметът споходи Гергана Ивелинова Великова, ученичка в ІІІ клас на ОУ „Христо Ботев”, с. Айдемир.

«Много се радвам, че имах късмет в лотарията, защото иначе не мога да отделя пари да си купя хубава книга», сподели г-жа Атанасова при получаване на наградата си – ваучер на стойност 20 лв. за покупка по избор от книжарница в Силистра. Соня Атанасова участва за първи път в данъчната томбола и е пуснала в кутията само два плика с касови бележки. Разбрала за инициативата случайно от нейни познати и вече има желанието да участва редовно.

Montfiz Art Fest 2011

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account