Рекорден брой участници се включиха в данъчната томбола

Рекорден брой участници се включиха в данъчната томбола

Рекорден брой участници се включиха в майското издание на провежданата за седма поредна година томбола с касови бележки. Обичайният брой пликове в месечните тегления варира около 300-350, а в последното теглене те бяха 561. Досега най-голямо участие беше регистрирано в изданието от декември 2004 г. – с общо 507 бр. пликове.

399 от пликовете, които инспекторът по приходите Румен Ялъмов извади от пощенската кутия пред входа на силистренския офис на НАП, бяха в категория „Възрастни”, а 162 – деца и учащи.

Сред възрастните за месец май беше изтеглено името на Соня Георгиева Атанасова, а от учениците късметът споходи Гергана Ивелинова Великова, ученичка в ІІІ клас на ОУ „Христо Ботев”, с. Айдемир.

«Много се радвам, че имах късмет в лотарията, защото иначе не мога да отделя пари да си купя хубава книга», сподели г-жа Атанасова при получаване на наградата си – ваучер на стойност 20 лв. за покупка по избор от книжарница в Силистра. Соня Атанасова участва за първи път в данъчната томбола и е пуснала в кутията само два плика с касови бележки. Разбрала за инициативата случайно от нейни познати и вече има желанието да участва редовно.

Montfiz Art Fest 2011

"Силистра Днес"

Related Posts

Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Коментарите са изключени за Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Бивша кравеферма се оказа оранжерия за наркотици

Коментарите са изключени за Бивша кравеферма се оказа оранжерия за наркотици

Баща блудствал с дъщеря си остава “под стража”

Коментарите са изключени за Баща блудствал с дъщеря си остава “под стража”

leave a comment

Create AccountLog In Your Account