Колите на Google обикалят улиците на Силистра и заснемат всичко по пътя си

Колите на Google обикалят улиците на Силистра и заснемат всичко по пътя си

Оборудваните с камери автомобили на Google, които ще заснемат изображения и от България за известната услуга Street View, вече са в готовност да започнат работа, научи електронна медия “Силистра днес”.
Днес, екипът ни забеляза нашумялата напоследък G – кола и в Силистра. До няколко дни, екипът на Гугъл ще заснеме всяко едно кътче на града ни.
Автомобилите са брандирани с логото на американската компания и са снабдени с широкоъгълни камери на покривите, засега завити в найлон.

От Google обещават лицата на гражданите и регистрационните табели на автомобилите, които попадат на изображенията, да бъдат замъглявани.

Все пак имайте предвид, че, ако забележите по улиците Opel Astra с цветове сив металик, бял или син, с надпис Google отстрани и странно съоръжение на покрива, то е много вероятно да станете част от Street View.

Освен в Силистра, колите на компанията ще се движат и в още редица населени места в България, сред които София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Шумен, Велико Търново, Стара Загора и много други.

"Силистра Днес"

Related Posts

Заловиха мъжа , които използва коте за дресировка на кучето си

Коментарите са изключени за Заловиха мъжа , които използва коте за дресировка на кучето си

Утре празнуваме “Европейски ден на статистиката”

Коментарите са изключени за Утре празнуваме “Европейски ден на статистиката”

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account