Колите на Google обикалят улиците на Силистра и заснемат всичко по пътя си

Колите на Google обикалят улиците на Силистра и заснемат всичко по пътя си

Оборудваните с камери автомобили на Google, които ще заснемат изображения и от България за известната услуга Street View, вече са в готовност да започнат работа, научи електронна медия “Силистра днес”.
Днес, екипът ни забеляза нашумялата напоследък G – кола и в Силистра. До няколко дни, екипът на Гугъл ще заснеме всяко едно кътче на града ни.
Автомобилите са брандирани с логото на американската компания и са снабдени с широкоъгълни камери на покривите, засега завити в найлон.

От Google обещават лицата на гражданите и регистрационните табели на автомобилите, които попадат на изображенията, да бъдат замъглявани.

Все пак имайте предвид, че, ако забележите по улиците Opel Astra с цветове сив металик, бял или син, с надпис Google отстрани и странно съоръжение на покрива, то е много вероятно да станете част от Street View.

Освен в Силистра, колите на компанията ще се движат и в още редица населени места в България, сред които София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Шумен, Велико Търново, Стара Загора и много други.

"Силистра Днес"

Related Posts

Зад волана след “весела” цигара

Коментарите са изключени за Зад волана след “весела” цигара

Задигнаха дамската чанта на момиче

Коментарите са изключени за Задигнаха дамската чанта на момиче

leave a comment

Create AccountLog In Your Account